Stiri Ultima Ora!

Orașul președintelui, CAMPION național la rata de infectare cu coronavirus: Cum stau București, Cluj și Timiș

Judeţul Sibiu înregistrează o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 8 la mia de locuitori, în timp ce municipiul Bucureşti se păstrează la o incidenţă de peste 5 la mia de locuitori, potrivit raportării transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, pe primul loc se situează judeţul Sibiu, care ajunge la o rată de infectare de 8,17 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 7,78, conform Agerpres.

Citește și: ALERTĂ alimentară emisă de ANSVA: produse periculoase RETRASE URGENT de la vânzare

Judeţul Cluj se situează pe locul doi cu o incidenţă de 7,66 la mia de locuitori, faţă de ziua anterioară când a avut 7,3 la mia de locuitori.

Municipiul Bucureşti are o incidenţă de 5,18 la mia de locuitori, în creştere faţă de vineri, când a avut 5,07 la mia de locuitori.

Totodată, o rată de infectare mare se înregistrează şi în judeţele Timiş – 6,63, Alba – 5,98, Sălaj – 5,97, Bihor – 5,95, Braşov – 5,71, Mureş – 5,28.

Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Vrancea -1,61, Vaslui – 1,88, Olt – 1,89, dar niciunul dintre judeţele ţării nu se mai află în zona verde.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *