Stiri Ultima Ora!

Peste 64 de kilograme de trufe au fost indisponibilizate de poliţişti din Gorj în urma unui control în trafic

Peste 64 de kilograme de trufe au fost indisponibilizate de poliţişti în urma unui control în trafic, pe raza municipiului Motru, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Motru, iar cu ocazia controlului efectuat au fost identificate mai multe cutii cu trufe, pentru care conducătorul auto a prezentat o factură emisă la data de 13 noiembrie, pentru cantitatea de 52 kg de trufe.

Nelu Tătaru, informații de ultim moment despre medicul-erou transferat în Belgia

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la veridicitatea facturii prezentate de către bărbat, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Totodată, s-a procedat la cântărirea cutiilor cu trufe, rezultând o greutate totală de 64,1 kg, acestea fiind indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *