Stiri Ultima Ora!

Pistolarul din Constanța a fost arestat la domiciliu: tânărul a împușcat două persoane

Instanţa a decis, miercuri, măsura arestului la domiciliu pentru tânărul de 26 de ani care a rănit două persoane prin împuşcare cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unei altercaţii iscate pe un bulevard din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, informează Agerpres.

După comiterea faptei, bărbatul fusese reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marţi după-amiază, potrivit IPJ, în urma unui conflict iscat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, doi bărbaţi au fost răniţi prin împuşcare cu un pistol cu bile cauciuc de către un alt bărbat. Victimele au ajuns la spital, unde li s-au acordat îngrijirile medicale necesare, acestea suferind leziuni fără a le fi pusă viaţa în pericol.

Poliţiştii l-au depistat pe agresor la faţa locului.

Citește și: Cazul de la Neamț se poate repeta și la Brăila! Președintele PNL, după ce mai multe spitale nu au autorizație la incendiu: ‘Sper să ne ferească Dumnezeu’

“Din primele verificări a rezultat faptul că acesta deţine permis de port armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri şi arma i-a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale”, informase IPJ Constanţa.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *