Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru medicii întorși din misiune, din Italia: Le transmit tot respectul și aprecierea mea

“Am ținut să fiu prezent aici, la revenirea în țară a formidabilei echipe care, în mod voluntar, au lucrat în Italia o perioadă de 17 zile. Prin solidaritate, au fost alături de cadrele medicale din Italia și au luptat împotriva COVID-19. Le transmit respectul, aprecierea mea și le mulțumesc că au transmis o imagine frumoasă despre România, nu numai în Italia, la nivel european. Le doresc mult succes în carieră”, a spus Orban.

Premierul i-a transmis și mulțumiri Papei Francisc pentru echipamentele de protecție trimise în țara noastră, în contextul pandemiei de coronavirus.

“Vreau să transmit gratitudinea noastră pentru ajutorul care a fost acordat din partea Papei, ajutor care a constat în trimiterea de ventilatoare”.

Medicii și asistenții români care i-au ajutat pe italieni timp de două săptămâni s-au întors acasă. În avionul care i-a adus, un C-27 J Spartan al Forțelor Aeriene, se află și materialele donate de Papa Francisc spitalului din Suceava, epicentrul epidemiei de COVID-19 din România. 

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru medicii întorși din misiune, din Italia: Le transmit tot respectul și aprecierea mea

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *