Stiri Ultima Ora!

Primarul Sectorului 6: Renunț la mașină din cauza traficului

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunță că a renunțat la mașină pentru a merge cu metroul din cauza traficului foarte aglomerat din cartierul Drumul Taberei. El mai spune că încearcă să facă ordine în trafic cu ajutorul polițiștilor locali.

Citește și: Economistul-șef BNR propune tăierea salariilor bugetarilor cu 20%: Înghețarea nu ar fi suficientă în 2021

Primarul Ciprian Ciucu spune că traficul în sectorul pe care-l conduce este aproape blocat din cauza lucrărilor la metrou, a numărului mare de mașini și a dezvoltării imobiliare prost concepute. Edilul șef anunță că va încerca să remedieze problemele apărute în cartierul Drumul Taberei cu ajutorul Poliției Locale.

„Din cauza lucrărilor Metrorex / STB (și pentru Dumnezeu, nu știu de ce durează atât pentru că nu refac Marele Zid Chinezesc!) și al numărului foarte mare de mașini generat de dezvoltarea imobiliară necontrolată din Sector (plus cea din Bragadiru și Domnești) și necorelată cu funcțiile urbane, cum ar fi tranzitul, cartierul Drumul Taberei este blocat. Tot ce pot face și care ține de mine, fac! Am trimis echipaje ale poliției locale să dirijeze situația. Nu știu dacă vor reuși să facă diferența, dar încercăm!” a scris, pe Facebook, primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu.

Până la eventualele rezultate ale polițiștilor locali, Ciucu îi îndeamnă pe locuitori să circule cu metroul și anunță că el însuși va renunța la mașină.

„Volumul de mașini este foarte mare de aceea este totuși timpul să folosim alternativa pe care o avem, metroul! Gata, eu am renunțat la mașină, ne vedem la metrou”, a precizat primarul Ciucu.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *