Stiri Ultima Ora!

Reguli stricte, sancțiuni drastice! O companie aeriană a plasat sute de pasageri pe no-fly list. Motivul – aceștia au refuzat să poarte masca

Compania Delta Air Lines a plasat încă 460 de pasageri pe no-fly list, care se adaugă celor 270 introduși pe listă în august. Aceștia nu mai au voie să zboare cu Delta pentru că nu au purtat mască, scrie Mediafax.

Alți 460 de pasageri au fost opriţi să călătorească cu Delta Air Lines pentru că nu voiau să poarte mască de protecție. Compania i-a plasat alături de ceilalţi 270 de călători, pentru care a emis astfel de decizii în luna august. Toţi sunt pe lista persoanelor care nu mai au voie să călătorească cu Delta Air Lines în viitor.

Alexandru Rafila explică modelul suedez: se poate aplica și în România

„După această săptămână am mai adăugat 460 de persoane pe lista noastră no-fly pentru că pasagerii au refuzat să se conformeze regulii noastre cu purtatul măştii”, a declarat Ed Bastian, CEO Delta Air Lines.

Compania le-a impus pasagerilor să poarte mască începând cu data de 4 mai. În prezent, toate liniile aeriene le cer pasagerilor să poarte mască, în lipsa unor reguli clare date de autorităţi.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *