Stiri Ultima Ora!

Situație STÂNJENITOARE! Ludovic Orban, întâmpinat de sute de simpatizanți PSD în Vrancea – premierul a renunțat la declarațiile de presă

Premierul Ludovic Orban, prezent, joi, într-o vizită în oraşul Panciu, unde a avut o întâlnire cu echipa de campanie a PNL, a fost întâmpinat de un grup de aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi PSD care l-au aplaudat, în mod ironic, atunci când acesta a coborât din maşină, scrie agerpres.ro.

SURPRIZĂ Liderul PSD, Marcel Ciolacu, face apel către președintele Klaus Iohannis să îl roage pe Orban să DEBLOCHEZE spitalul modular din Iași

Şeful Executivului a declarat că speră în victoria la alegerile locale de pe 27 septembrie a candidatului PNL la funcţia de primar al oraşului Panciu, Nicolai Mărăscu. Deşi în programul iniţial al vizitei erau prevăzute o serie de declaraţii de presă, prim-ministrul nu a mai susţinut astfel de declaraţii la Panciu.

Ludovic Orban efectuează, joi, o vizită în judeţul Vrancea. După participarea la întâlnirea cu echipa de campanie PNL din Panciu, premierul s-a deplasat la Ţifeşti, unde participă la la deschiderea unei baze sportive.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *