Stiri Ultima Ora!

Spitalul Victor Babeș din Timișoara a DEPOZITAT MORȚII într-o remorcă de TIR – CONTRACT cu o firmă acuzată de corupție

Continuă neregulile de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, condus de liberalul Cristian Oancea, numit în funcție de PNL Timiș. Unitatea medicală a semnat un contract de 81.000 de lei, cu o firmă implicată într-un dosar de corupție, pentru ca morții de COVID să fie duși într-o remorcă de TIR pe post de morgă.

“De câteva zile, morga Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara a fost externalizată la 5 kilometri de spital, pe Stadionul CFR. Aici vin rudele și aparținătorii să-i identifice pe apropiații care au decedat de COVID Aceasta a fost improvizată într-o remorcă frigorifică de TIR, amplasată pe Stadionul CFR, chiar în fața gradenelor arenei. Aici, rudele și aparținătorii oamenilor care mor de COVID vin să-și identifice apropiații decedați.

Citește și: Poliția Română s-a FĂCUT de RÂS, în cadrul unei operațiuni internaționale: DOAR 11 arme deținute ilegal, GĂSITE de oamenii legii

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), costul este unul însemnat pentru spital, care plătește SC Casa Funerară Octavian și Adi SRL 81.000 de lei pentru transportarea și depozitarea a 150 de persoane decedate. La acesta se adaugă un alt contract, cu aceeași firmă, pentru aceleași servicii funerare în cazul altor 20 de victime. Conform contractului, publicat pe SEAP, costul de 81.000 de lei este defalcat în felul următor: 150 x transport funerar de 390 de lei, total de 58.500 de lei 150 x serviciu funerar (depozitare) de 150 de lei, total de 22.500 de lei”, scrie Ziua de Vest.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *