Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Tăriceanu, despre interzicerea dușurilor din sălile de fitness: Ne lăsați să mergem acasă nespălați și cu virusul atârnând de noi?

“Dacă aș merge pe ideea „nu mă afectează, deci nu mă bag”, probabil că ar trebui să tac. Dar cum să taci când vezi cum se împăunează dl Iohannis, de braț cu Ministrul Sportului, că de pe 15 iunie le vor da voie românilor să meargă la sala de fitness??!! În mărinimia lor le dau voie practicanților chiar să folosească vestiarul! Daaaaa, sunt generoși. Dar, ca să mai echilibreze situația, le interzic folosirea dușurilor! Bre, nu ziceați voi să ne spălăm de câte ori avem ocazia?? Până când ajungem să vedem ștampila din 1994 de la discotecă??!! Acu v-ați răzgândit? Ne lăsați să mergem acasă nespălați și cu virusul atârnând de noi?

Sunteți serioși? Vestiarul e în regulă, dar dușul nu? Aveți voi informații cum că coronavirusul ne pândește din spatele gelului de duș?

E clar că cei care au făcut aceste reguli nu au nici o treabă cu mersul la sală. Altminteri și-ar da seama că acces la vestiar, dar interdicție la duș e ca nunta fără lăutari. Sau ca și cum îi dai unui om autoturismul fără pedale de frână și accelerație.

Zic și eu, poate așa înțeleg și ei!”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Tineretului anunță redeschiderea sălilor de fitness de la 15 iunie. Dușurile după antrenament sunt interzise

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *