Stiri Ultima Ora!

Traian Băsescu, TĂIOS pe creșterea pensiilor: Îmi amintesc despre dublarea pensiilor în 2008 când începea criza

Traian Băsescu avertizează că mărirea pensiilor va genera o criză fără precedent și acuză PNL și PSD că pun viitorul țării în pericol pentru a câștiga voturi.

“Dacă nu vă amintiți, nu-i nimic …

Ca fost președinte, mă uit la țara mea, la țara ta.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Euro SE VINDE cu de 4.87 de lei pe piața interbancară

O văd sfâșiată de două bande de tâlhari politici care au un singur obiectiv: să vă facă să-i votați.

Unii au devenit generoși și din banii care nu există măresc pensiile cu 40 la sută, măresc salariile profesorilor, finanțează construcții de catedrale împingând țara către faliment și izolare financiară.

Alții tâlhari, grăbiți să le obțină votul înainte de a se vedea și înțelege dezastrul din sănătate și din economie, îi împing pe români în restaurante, în școli, la urne, locuri ideale pentru ca plămânii să fie umpluți de spuma virusului ucigaș sars-cov–2.

În spatele tâlharilor politici, hoarde de români mobilizați prin manipularea televiziunilor bine plătite de ambele tabere, scrâșnesc din dinți, strâng pumnii și se bat să aducă voturi pentru “partidul lor”.

Peste câteva săptămâni, când unii vor fi în spital şi alții la ATI, peste 3 luni când preturile o vor lua razna iar inflația vă va înjumătăți veniturile, peste 6 – 8 luni când leul va fi tot mai mic şi nu vă veți putea plăti ratele la bănci, peste 10 – 12 luni când unii vor fi în șomaj iar alții nu vor avea ce pune pe masa, să vă amintiți dragi români că azi sunteți mândri de voi susținând cu patimă nişte tâlhari politici.

Atunci şi unii şi alţii vă vor spune că este criză, ca şi cum azi n-ar şti că vine o criză crâncenă.

Dragi români, vă rog să nu vă îngrijoraţi pentru cele două bande de tâlhari politici. Când vouă o să vă fie cumplit de greu, lor o să le fie bine. Vă vor spune cum vă salvează ei din criza pe care azi tot ei o adâncesc.

Îmi amintesc despre dublarea pensiilor în 2008 când începea criza iar unuia îi duduia economia în cap. Voi nu vă amintiţi? Dacă nu vă amintiţi, nu-i nimic …”, scrie Băsescu pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *