Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Tratamentul ieftin care te-ar putea scăpa de coronavirus! Sigur îl ai și tu în casă

Persoanele care folosesc apă cu sare pentru gargară și pentru a își curăța nasul, tușesc mai puțin și se refac mai rapid, scrie BBC. Universitatea din Edinburgh va testa potențialul acestui tratament împotriva noului coronavirus

Un studiu anterior, menit să dovedească efectele benefice ale apei cu sare, a selectat pacienți răciți, cu infecții respiratorii și i-a împărțit în două categorii. Primul grup de participanți a inclus în tratamentul răcelii apa cu sare iar ce-l dea-al doilea grup a urmat doar un tratament medicamentos. 

Apa cu sare, tratamentul ideal pentru răceli și infecții respiratorii 

Cei care au folosit apă cu sare și-au revenit mai repede, au fost mai puțin contagioși și nu au avut nevoie de atât de multe medicamente precum cei care nu au folosit apa cu sare.

Oamenii de știință vor efectua acum același experiment pe pacienții care suferă de COVID-19.  „Vom testa apa cu sare ca potențial tratament împotriva coronavirusului, pe pacienții infectați. Sperăm ca rezultatele să ne arate că acesta este un tratamen eficace în combaterea simptomelor cauzate de virus. Tot ce este nevoie este să amestezi apă cu sare și să o folosești corect”, a declarat directorul Universității Usher Institute, Aziz Sheikh. 

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *