Stiri Ultima Ora!

ULTIMA ORĂ: Patriarhul Daniel transmite un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Piatra Neamţ

Patriarhul Daniel transmite un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Este una dintre rarele mesaje semnate chiar de Patriarh.

“Am aflat cu multă durere despre tragedia provocată de incendiul din secția de „Anestezie și Terapie Intensivă” a Spitalului Județean din Piatra Neamț, în seara zilei de sâmbătă, 14 noiembrie 2020, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 10 persoane și alte 7 au ajuns în stare critică.

În aceste momente pline de suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi, între care se află și medicul de gardă care a pus viața pacienților săi mai presus de propria sa viaţă.

Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor pacienților decedați, rudelor, prietenilor, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit și care a încercat să le salveze viața”, transmite Patriarhul Daniel.

Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *