Stiri Ultima Ora!

Vești RELE de la Iași: ‘Cei şase pacienţi de la Neamţ îşi păstrează din nefericire aceeaşi stare generală gravă’

Cei şase pacienţi transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ la Spitalul mobil de la Leţcani sunt în continuare în stare gravă, anunţă conducerea unităţii medicale ieşene, anunță news.ro.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat că toţi cei şase pacienţi aduşi de la Piatra Neamţ la spitalul mobil de la Leţcani sunt în continuare în stare gravă şi că medicii fac eforturi pentru a le salva viaţa.

”Cei şase pacienţi de la Neamţ îşi păstrează din nefericire aceeaşi stare generală gravă. Sperăm că strădaniile noastre nu sunt zadarnice, dar rezultatul final nu depinde doar de noi, ci şi de organismul acestor persoane”, a afirmat medicul Carmen Dorobăţ.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Aceasta a prizat că în cursul zilei de luni a avut o întâlnire cu prefectul judeţului şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi pentru a pune la punct o strategie din punct de vedere tehnic pentru funcţionarea spitalului mobil de la Leţcani.

”Avem disponibile până la 48 de paturi de ATI la spitalul mobil, dar trebuie să avem siguranţa că oxigenul este administrat în bune condiţii. În câteva zile va veni un stocator. Am asigurat din punct de vedere medical toate condiţiile la acest spital, dar trebuie să facem perfectibilă unitatea şi din punct de vedere tehnic”, a precizat managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *