Stiri Ultima Ora!

VIDEO JEFUITORUL care a plecat cu 10.000 de lei din sediul BRD din Capitală A FOST PRINS – S-au găsit bani asupra sa

În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2.

Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, anunță Poliția Capitalei printr-o informare de presă.

Citește și: SURSE Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, politicieni și alți artiști, VICTIME ale grupării DESFIINȚATE de DIICOT – Erau căutate datele bancare

Sucursala BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care a fost jefuită marți dimineață la ora 10, de un bărbat, se află la numărul 30 și este situată vis-a vis de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Concret, jefuitorul a dat lovitura și a plecat cu 10.000 de lei chiar de sub nasul ofițerilor care dezleagă cazuri grele și coordonează activitatea inspectoratelor de poliție din țară.

Astfel, spun surse judiciare, este vorba despre ”un bărbat ce are aproximativ 30 de ani, constituție astenică, 1,70 m înălțime, îmbrăcat cu geaca neagră, fes culoare închisă, blugi albaștri, adidași albi, care poarta în spate un rucsac alb cu negru și masca protecție medicala”.

Un sac mic de bani luat cu un bilețel

Potrivit surselor citate bărbatul „i-a înmânat casierei un bilețel pe care scria “ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai”.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină – Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

A plecat cu aproximativ 10.000 lei, pe jos, spre Piața Victoriei iar polițiștii de la Poliția Capitalei au declanșat cercetările și au pornit în căutarea sa.

Anunțul Poliției Capitalei

„Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris.La acel moment, în agenție se aflau doar angajați.

Citește și: UPDATE BREAKING SURSE JAF în plină zi la BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală – ‘Ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai’, a fost amenințarea

Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, transmite Poliția Capitalei prin intermediul unei comunicări de presă.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *