Stiri Ultima Ora!

VIDEO – Ludovic Orban: Există vaccin anti-COVID. Vedem în sfârșit o perspectivă certă pentru a rezolva epidemia

Începe să se vadă luminița de la capătul tunelului în pandemia de coronavirus. „Există vaccin anti-COVID”, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, în debutul ședinței de Guvern.

Citește și: VIDEO – Scriitorul Mircea Dinescu îi răspunde lui CTP, acest ‘împărat în trening’: ‘Poate că i-aș fi plâns de milă’

„Exista vaccin anti-COVID. E in fazele finale de aprobare, s-au finalizat testele clinice. Vedem, in sfarsit, o perspectiva certa pentru a rezolva aceasta epidemie grava de coronavirus care a dat peste cap lumea. Noi trebuie sa fim pregatiti sa ne organizam pentru a demara campania de vaccinare imediat ce vom putea accesa primele vaccinuri care ne sunt repartizare. Cantitatile vor fi repartizate proportional cu populatia fiecarei tari”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Prezent în ședința de la Palatul Victoria, medicul primar dr. Valeriu Gheorghiță, de la secția de Boli infecțioase a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, desemnat coordonator al campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat că „activitatea de vaccinare e cea mai sigura cale sa intram cat mai repede intr-o viata normala social, economic, personal. Sunt convins ca putem sa spunem la sfarsit ‘Misiune indeplinita’ si sa asiguram siguranta cetatenilor Romaniei’.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *