Stiri Ultima Ora!

VIDEO – Ludovic Orban laudă la scenă deschisă doi primari trecuți de la PSD la PNL: ‘Este literalmente o revoluție’

Liderul PNL și premier al României, Ludovic Orban, a avut numai cuvinte de laudă despre doi primari PSD trecuți la PNL. Este vorba de Cristian Matei, de la Turda (județul Cluj), care a renunțat la haina social-democrată pentru cea liberală, dar și de Costan Morar, de la Dej.

„În echipa noastră au venit oameni de mare calitate, cum e domnul Cristian Matei de la Turda, care este literalmente – eu nu știu cum… Am aflat ulterior de ce este așa performant, pentru că el a fost înainte în Partidul Liberal  în ’93… Când a reușit să iasă primar a demostrat că are rezultate remarcabile. Ce se întâmplă la Turda este literalmente o revoluție în materie de proiecte de dezvoltare

Îl avem, de asemenea, cu noi pe Costan Morar de la Dej”, a precizat Ludovic Orban, premierul României, la Cluj-Napoca.

Declarația lui Ludovic Orban vine în contextul în care numeroși primari PSD au trecut la PNL. Ba mai mult, președintele României, Klaus Iohannis, a condamnat astfel de gesturi.

„Sunt împotriva acestui traseism politic, ba mai mult am avut diferite întâlniri și cu foști colegi/ colege din PNL și le-am spus și lor acest lucru. Sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *