Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Virusolog chinez, adevărul despre COVID-19. ”Dacă aș spune la Hong Kong, aș fi ucisă!”

Mai mult decât atât, autoritățile comuniste ar întreține un adevărat climat de teroare și nu le-ar permite locuitorilor să dezvăluie informații cu privire la dezastrul provocat de coronavirus în China. 

O acuzație la fel de gravă vizează și Organizația Mondială a Sănătății despre care virusologul spune că ar fi manipulată de China. 

 

”Transmit acest mesaj cu privire la adevărul despre COVID-19. Dacă l-aș spune la Hong Kong, în momentul în care aș începe să vorbesc aș dispărea și aș fi ucisă. Nimeni nu poate să mă audă. De aceea doresc să plec în Statele Unite și să le spun tututor adevărul despre coronavirus. 

Vreau ca oamenii să înțeleagă cât de cumplit, cât de periculos este! Sunt mulți, mulți pacienți care nu sunt tratați și diagnosticați la timp. Și nu există protecție nici pentru medici, nici pentru pacienți și oamenii obișnuiți. 

De asemenea, guvernul nu le permite oamenilor să dezvăluie asemenea informații. Medicii din spitale sunt speriați, dar nu pot vorbi. Angajații Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sunt speriați! Ma simt dezamăgită. Dar știu că toate astea se întâmplă deoarece îmi dau seama în ce măsură au fost corupte aceste organizații internaționale precum Organizația Mondială a Sănătății de către Guvernul chinez, de către guvernul Partidului Comunist Chinez”, a declarat virusologul Li-Meng Yan. 

gata cu distractia anuntul facut de violeta alexandru nu ne dorim lucrul acesta Actualitate

13 Iul, 11:16

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *